Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Alfonso Rojo, director i editor de Periodista Digital, va sortir al programa El Cascabel de 13TV per denunciar la manca d’ètica i moral de periodistes com Rosa Maria Artal, Maruja Torres o Dario Adanti -editor de Mongolia- per les seves piulades recordant els delictes de Miguel Blesa, qui presumptament s’havia suïcidat el mateix dia. Aquestes afirmacions s’emmarquen en una campanya dels mitjans més conservadors per tal de blanquejar la figura de Blesa, responsable de l’estafa de les preferents que va arruïnar desenes de milers de pensionistes i condemnat pel cas de les “targetes black” de Bankia.

La paradoxa és que Rojo i Periodista Digital s’han fet famosos precisament per publicar constantment continguts sense cap tipus d’ètica ni moral, incloent mentides, insults i foment de l’odi. De fet aquest diari va ser un dels mitjans analitzats per l’Observatori de l’Odi de Mèdia.cat.