Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Vídeo sencer de la taula rodona titulada “El día que la prensa dejó de leernos” realitzada recentment a la universitat d’estiu de Podemos. Al debat intervenen alguns dels periodistes més crítics actuals de l’Estat espanyol, tals com Fernando Berlín, Cristina Fallarás, Olga Rodríguez i Pere Rusiñol. Al llarg de les diferents intervencions es fa una rediografia en profunditat de la intervenció de facto que els grans poders econòmics han realitzat al sistema mediàtic i es denuncien situacions concretes de coaccions i pressions que condicionen la feina dels professionals de la informació, limiten la pluralitat i desactiven els mitjans com a contrapoder de control dels grans poders.