Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El raper lleidatà Pablo Hasel va afirmar ahir, en el judici contra ell per lloar grups terroristes i insultar la Corona i la Policia espanyola a Twitter: “A veure si ara seré jo el culpable que el rei dilapidi diners públics anant de caça per l’Àfrica o que es compri el silenci de les seves amants amb diner públic”. El músic  s’enfronta a una condemna de dos anys i nou mesos de presó i una multa de 40.500 euros (que si no paga es convertiria en una ampliació de la pena a cinc anys de reclusió) pel contingut de 62 missatges de Twitter i una cançó publicats entre el 2014 i el 2016. Hasel, que ja va ser condemnat per enaltiment del terrorisme el 2014, és acusat de nou d’aquest delicte i també d’injúries a la Corona i de calúmnies i injúries a les institucions de l’Estat, va reconèixer ser l’autor dels tuits pels quals se’ls processa.