Mecenes Anuari 2017

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La 7a edició de l’Anuari Mèdia .cat dels Silencis Mediàtics no hauria estat possible sense el mecenatge d’aquestes organitzacions i persones:

logo_barret-negre Euskal-etzea

 

JC i Katie • Ferran Casas i Manresa • Montse Bonet • Anna Surinyach • Pere Jané Brosa • Enric Borràs Abelló • Elisenda Rovira i Olivé • Eli Borreda Díaz • Albert Llobet Lorenzo • Shaila A. P. • Carme Pellicer Payet • Josep Àngel Guimerà • Joan J2 • Montse Armengou • David Portabella Clotet • Raül Flores • Carmina Roig Fransitorra • Neus Prats • Quim Borreda Molina • Pere Bou • Maria Olivė i Janė • Jordi Borràs • Laia Soldevila • M. Dolors Balanyà • Dempeus per la Salut Pública • Marta Vilalta i Torres • Ricard Ustrell • Rodolf Sanchez Ferrer • Roser Martin i Blanch • Dolors Elias • Marta Arellano Canet • Carmen Santiago G.- Lajara • Ramon Cases Pallarès • Roger Palà • Andreu Ylla • Jorge Romance Burgos • Elsa Hermida González • Enric Rimbau • Jordi Monfort • Toni Padilla • Juan Yustres • Vicenç Cases • Ruth Gumbau i Velasco • Marta Fernández • Eva Rosell Puig • Carles Gené • David Bassa • Pol Guerra Imedio • Marina Piñeiro • Xavier Ortega • Josep Comajoan • Anna Gabriel • Núria Amorós • Francesc Xavier Conill • Víctor Guinot Grifo • Mercè Ràfols Sagués • Quico Ràfols • Mireia Sans Escofet • Lolo P. • Jordi Borreda Díaz• Miquel Adrobau • M. Antònia Cardona • Oriol Gabarró • Josep-Oriol Font • Natàlia Lloreta Pané • Sònia Calvó Carrió • Anaïs Franquesa • Andreu Merino Vives • Marçal Sarrats Ferrés • Jose Ignacio Pastor Pérez, president ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) • Josep Riera i Casadesús • Roger Torrents i Serra • Miquel Rodrigo- Alsina • Esther Cassà Puig • Lluís Olivé Bulbena • Pilar Rocafort i Vidal • Valentí Mongay • Roger Guimerà Manrique • Joan B. Arenós Prades • Roser Giner i Bruñó • Ramon Cases • Manuela Espasa Benlloch • Núria Domènech Costafreda • Bernat Julià Morera • Irene Ramentol • Joan Safont i Plumed • Lídia Cordero Triay • Bruna Tribó • Martí Peig Cortés • Gerard Ribas i Elisenda Soriguera • Marta Cots • Josep Blanch • Catalina March Mascaró • Roger Sànchez Esteban • Maria Manyosa Masip • Joan Vila i Triadú • Glòria Valls Guerrero • Magí Rovira Font • Gerard de Cassoles • Martí i Isona Solsona • Miquel Saumell Santaeugènia • Albert Garcia Catalan • Sara Blázquez Castells • Alejandra Ronroa • Ariadna i Gerard • Oriol Toro • Clara Hartosdeharte • Eva Monteagudo • Anna Bonet Martínez • Bartomeu Buch • Pablo Bonat Otero • Eric del Arco Cristià • Guigonse • M. B. T. • Anna Clua • Laura i Carlos Secardit • Marina Pladevall Llumà • Xavier Olivella Rigol • Adelaida Ferre i Tortosa • Jordi Pinyol Mercadé • Josep M Salvador Porqueras • Ester Comellas • Oriol Rocosa Girbau • Clara Viñas • Ferran Castrillo Rey • Roger Angela i Gambús • Guiomar Pau • Clara Oliveras Palahí • Assumpta Triadó Aymerich • Enric D. • Albert Moreno Calvo • Francesc Xavier Llimargas Garcia • Eduard Saura • JR Lambea • Jordi Camprubí • Joan Manuel Tresserras • Joan Morales i Morera • Laura Sala • Josep Ll. Garcia Domingo • Artur de la Cruz Piñol • Lluís Perarnau • Pep Canals • Maria Barrachina • Núria Ribó • Sonia Herrera i Suso López • Miquel • Família Arroyo Tercero • Montse Milà Estrada • Anna Ferràs • Robert Ramos • Oriol Rigola Díaz • Xavier Pla Barbero • Jordi Vilardell Gómez • Mireia Domènech i Bonet • Pere Ahuir Lloret • Roger Romeu • Francesc Gil-Lluch • Aureli Soria Frisch • Xavier Breil i Miret • Alex González Rincón • X. Rossinyol • Aitor Burguet-Coca • Òscar Queralt i Montserrat • Família Olcinela • LaiaQ • Carla Roca Bayón • Àlex López • Txema Navarro Estrada • Helena Castellà • Marina Dolset Manchó • Enric Virgili Carbonell • Anna Albet Palau • Jordi Borràs Abelló • Jordi JC i Katie • Ferran Casas i Manresa • Montse Bonet • Anna Surinyach • Pere Jané Brosa • Enric BorràsBaltà Portolés • Jordi Coté • Aina Ibàñez i Roig • Aina Torres Rexach • Ramir Calvo i Cubedo • Jordi Cuixart • Enric Pinyol • Gemma Vendrell • Joana Soto • Alba Muntadas Olivé • Enric • Ximo Tur • Judit • Assumta Triadó Aymerich • Roger López Guirao • Enric Ferré (xikify) • José María Carrasco • M. Vidal • Patxi Ocio Casamartina • Josep Farré i Carabasa • Roser Vilalta Armengou • Oriol Cendra • Cyricall • Jesús Fernández • Guifré Torruella i Cortés • Elisenda Laborda i Clopas • Teresa Cots • Oriol Boada Pladellorens • Marc Parera Argerich • Joaquim Muntané i Puig • Guillem • georgebangladesh • Núria Costa Brugué • Carme Sagalés i Mas • Manuel Almiñana Vidal • Pol Ibós Serrate • Pep Medina Casquet • Esther Carmona Cruz • Lluís Rius • Pere Prat Borràs • martii_19 • Ferran Domènech-i-Auquer • Marta Andreu Rifa • Miquel Andreu • Antonio Rodríguez Núñez • A. Ros Viader • Miquel Bresolí • Família Torné i Fisa • Assumpta Julià • Marta Gil • Matilde Gordero-Moreno • A. Guinovart • Virginia Domínguez Alvarez • Aljullu • Josep Maymó Riera • Carme Olivé Jané • Rosa O. S. • Mònica Serrano Boira • JoanRi • Humbert Roma de Asso, periodista jubilat • Josep Maria Roig Rosich • Marisol Veres • Meritxell Canals Gumà • Isabel Esparza • X. Grau • Domènec Ribes i Mateu • Hortènsia Galí Pérez • Abelard Rodríguez i Llàcer • Dolors Prenafeta Ferrer • Ricard Aymerich • Pau Castillo Bosch • Marta Mayoral Roca • Meritxell Pijoan • Eduard Xavier Vendrell i Barata • Albert Font-Tarrés • Eva Marin Hernández • Dani Molina Martinez • Josep Manuel Vidal-Illanes • Vicenç Sanhermelando i Garcia • Joan Ortí Voltas • Xavier Roig Castelló • Senga Buscart • Vallbona 2006 • Ferran Moreno Lanza • Ramon Canyelles • Roger Castillo i Bosch • Guillamon • Joan Sarola • Robert Castells Gilavert • Xavier Kirchner • Víctor • Pep Marès i Subirà • Laura Grossi Garriga Marsal i Puig • Mercè • Tolmai • Sisco Garcia • Begoña Gómez Díaz • Francesc Villacorta i Martí • Roger Sánchez • Paula Allué Oliván • xclotet • Arnau Guardiola Ponti • Alice Chaplin • Pep Canals • Ana González Núñez • Victòria Vives Vela • Francesc Uribe • Cristina González • Guillem Torregrossa Navarro • Albert Homs • Ildefons Checa • Àngels Córcoles • Gabriela Casals Roig • Jaume Casals Ció • Àlex Cristià Pérez • Abril Llull Clavé Márquez • Joan Badia i Pujol • Carla Benito • Aitor Goñi • Isidro Sánchez Sánchez • Joan Josep Isern • Pedro Ruiz Soto • Roser Ferrer • Joan Camp • Josep Campmany Guillot • Dídac D. Tortosa • Daniel Catafal i Sanjuan • Pau Ramon Montané • Miguel Ángel González Ayala • Carles Singla • Francesc Vila Femenia • Albert Pijuan Vilà • Olga Pibars • Darina Millán • Esther Roig • Pilar Sánchez • Natalia Moraira, Aquilina Montes i Montse Estrada Quintana Núria Barnolas Noguer Marquès Casasayas Borregón • Mgrabulos • Ignasi Perramon Carrió • Jordi Serratosa • Josep-Oriol Font • Pep Centelles • Josep Maria Bagant i Martinez • Josep-Anton Monfort • • • Elm Puig Mir • UriAk • Xavier Folch • Josep Joan Bertran Montagut • Adrià Montserrat Rovira • Lluís Borbón i Giménez • David Harding • Eduard Martín- • Meia Sànchez Belso • Elm Puig Mir • Salvador Turull • Jordi Martí • Montserrat • Mònica Gonzàlez Gavara • Francesc Mateu i Hosta • Col·lectiu Joan Morral • sergidepaz • Marta Ballesta Senabre • mcescapa • Joan Mauri • Albert Mercadé Massó • Marta Gascón • Rubèn Taltavull • David Esteve • Maurici Capdet Mateu • Oscar Sisteré i Saureu