Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Patrícia Ramírez, la mare del nen trobat mort a Níjar, ha lamentat, en declaracions a Televisió Espanyola, la cobertura que han fet alguns mitjans de comunicació sobre el cas de la desaparició del seu fill. “És difícil sentir coses que no són veritat i que fan mal”, ha dit. “L’ètica i els principis han d’estar per sobre de l’interès de vendre, de l’interès per explicar”, ha reblat.

Un Comentari

  1. Gracat

    Si els Mitjans donant tanta canya(sobre una pena), que tinguin la DIGNITAT en Reflexar-ho en Tots o Majoria dels Casos(Nens,Dones, … ) pro seriosament i deixar de fer Show. Va passar amb Alcàsser,altres, i Ara amb aquest Nen, on qui ha demostrat ÈTICA ha sigut la mare i poc qui la voltat e ínfim el cos Polític.Falta de Tot !!!!
    Desitgem Tot sigui més clar i deixar de remenar…..