Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que en ell apareix fa referència a la data de la seva publicació.

Patrícia Ramírez, la mare del nen trobat mort a Níjar, ha lamentat, en declaracions a Televisió Espanyola, la cobertura que han fet alguns mitjans de comunicació sobre el cas de la desaparició del seu fill. “És difícil sentir coses que no són veritat i que fan mal”, ha dit. “L’ètica i els principis han d’estar per sobre de l’interès de vendre, de l’interès per explicar”, ha reblat.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un Comentari

  1. Gracat

    Si els Mitjans donant tanta canya(sobre una pena), que tinguin la DIGNITAT en Reflexar-ho en Tots o Majoria dels Casos(Nens,Dones, … ) pro seriosament i deixar de fer Show. Va passar amb Alcàsser,altres, i Ara amb aquest Nen, on qui ha demostrat ÈTICA ha sigut la mare i poc qui la voltat e ínfim el cos Polític.Falta de Tot !!!!
    Desitgem Tot sigui més clar i deixar de remenar…..