Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Diversos periodistes van interpel·lar el portaveu de la Comissió Europea, Alexander Winterstein, en la seva compareixença dilluns al matí, en què va afirmar que no comentaria “casos individuals” en referència a la situació catalana. Una de les periodistes li va recordar que el president Juncker tenia previst parlar sobre drets humans a Turquia, on “hi ha periodistes i polítics empresonats”. “Quins arguments utilitzarà quan hi ha un líder electe català que està tancat en una presó alemanya?”, va comentar.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019