Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Davant la imminent entrada a la presó del raper Valtonyc, diversos artistes del món de la cançó d’autor han llançat un nou vídeoclip en el marc de la campanya No Callarem. “Ens podran prendre les guitarres però no podran robar-nos la música”, diu la lletra d’aquesta cançó, en què hi participen Sílvia Tomàs, Opoloh, Sisu, Mateoólika, Ual·la, Lidia Uve, Sònia Moll, El Sobrino del Diablo i Paradoxus Luporum per reivindicar la llibertat d’expressió i denunciar la repressió de l’Estat espanyol.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019