La diputada Celia Villalobos, portaveu adjunta del Grup Popular, ha protagonitzat aquest matí davant del Congrés dels Diputats espanyol una enganxada amb la periodista de La Sexta Ana Pastor. “Jo entenc que us avorrireu molt a La Sexta a partir d’ara, perquè és clar, sense tenir al PP per fotre-li canya tot el ‘puto’ dia…”. “És el que té explicar la sentència de la Gurtel”, li ha replicat la informadora.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019