Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 100% de les dones refugiades que van arribar amb el vaixell Aquarius a València han patit violència sexual. Les dones que es veuen obligades a fugir de casa seva són doblement víctimes, per la seva situació de migrants o desplaçades i perquè la gran majoria pateixen abusos, violacions o altres formes d’explotació sexual. En parlava ahir l’informatiu vespre d’À Punt Mèdia a la secció “El clau igualitària”, amb Carolina Salvador, que cada dijous tracta de “desmuntar el sexisme i la discriminació de gènere que ens envolta de manera absolutament normalitzada”. La nova televisió valenciana va estrenar aquesta secció la setmana passada analitzant com els mitjans de comunicació havien informat sobre les ministres del nou govern espanyol.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019