Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El 100% de les dones refugiades que van arribar amb el vaixell Aquarius a València han patit violència sexual. Les dones que es veuen obligades a fugir de casa seva són doblement víctimes, per la seva situació de migrants o desplaçades i perquè la gran majoria pateixen abusos, violacions o altres formes d’explotació sexual. En parlava ahir l’informatiu vespre d’À Punt Mèdia a la secció “El clau igualitària”, amb Carolina Salvador, que cada dijous tracta de “desmuntar el sexisme i la discriminació de gènere que ens envolta de manera absolutament normalitzada”. La nova televisió valenciana va estrenar aquesta secció la setmana passada analitzant com els mitjans de comunicació havien informat sobre les ministres del nou govern espanyol.