Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El proper cap de setmana del 21 i 22 de juliol, artistes i entitats del món del grafit, el muralisme i l’art urbà criden a la mobilització per tal d’expressar el seu rebuig “en contra de tota vulneració de drets humans”. Convoquen una gran acció al carrer amb la idea que artistes i ciutadans prenguin la pintura per expressar-se lliurement a l’espai públic amb missatges i consignes a favor de la llibertat i difondre-ho a través de les xarxes socials.

La mobilització es convoca sota el títol #FaltenPintades, que fa referència a la lletra de ‘Los borbones son unos ladrones’, un tema que a l’abril van enregistrar més d’un centenar de persones a la presó Model de Barcelona en el marc de la campanya #NoCallarem.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

També impulsen un manifest en què expliquen que no admeten “més censura, ni manipulació mediàtica, ni corrupció, ni muntatges policials, ni diferències davant la llei, ni presos polítics, ni, per descomptat, que se segueixin vulnerant els drets humans.”

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019