Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El proper cap de setmana del 21 i 22 de juliol, artistes i entitats del món del grafit, el muralisme i l’art urbà criden a la mobilització per tal d’expressar el seu rebuig “en contra de tota vulneració de drets humans”. Convoquen una gran acció al carrer amb la idea que artistes i ciutadans prenguin la pintura per expressar-se lliurement a l’espai públic amb missatges i consignes a favor de la llibertat i difondre-ho a través de les xarxes socials.

La mobilització es convoca sota el títol #FaltenPintades, que fa referència a la lletra de ‘Los borbones son unos ladrones’, un tema que a l’abril van enregistrar més d’un centenar de persones a la presó Model de Barcelona en el marc de la campanya #NoCallarem.

També impulsen un manifest en què expliquen que no admeten “més censura, ni manipulació mediàtica, ni corrupció, ni muntatges policials, ni diferències davant la llei, ni presos polítics, ni, per descomptat, que se segueixin vulnerant els drets humans.”