Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La televisió pública espanyola ha penjat al seu arxiu, disponible a la carta, el programa pilot de “La gente quiere saber”, produït l’any 1972 i que mai va arribar a emetre’s. Al programa, presentat per José María Íñigo, realitzat per Chicho Ibáñez Serrador i amb guió de Tico Medina, ciutadans anònims entrevistaven Massiel, quatre anys després que la cantant guanyés el Festival d’Eurovisió amb “La, la, la”. Un home li pregunta: “Va llegir Mein Kampf i és antinazi (…). El teu antinazisme és perquè ets hebrea?”. I ella respon: “No, és perquè no sóc feixista. Si haguessin matat tres milions de negres tampoc m’agradaria”. Una ciutadana li pregunta si una dona s’ha de casar per a realitzar-se, i Massiel li contesta: “Filla meva, quina tristesa, apa que si fos així, què seria de mi!”. També li pregunten si es va sentir un “segon plat” quan la van enviar a Eurovisió després que Serrat es negués a participar-hi si no podia cantar en català. Ella respon que sí, que això ho sap tothom, i que no va cantar en català perquè “no en sap”. Ara, el programa es pot recuperar sencer.

Un Comentari

  1. anònim

    La vertadera censura és que ningú ens expliqués que va guanyar perquè RTVE va pagar perquè fos així. A més de prohibir que s’hi cantés en català, guanya per la cara i, ara, sabem coses com aquestes.