Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El Temporada Alta, el festival d’arts escèniques que té lloc a la tardor a Girona i Salt, ha presentat un espot que és tota una declaració d’intencions. El protagonitza Amaia Romero, la guanyadora d’Operación Triunfo i representant d’Espanya a Eurovisió aquest any. La cantant interpreta “Soy rebelde”, una cançó que es va popularitzar l’any 1971 interpretada per Jeanette amb un aire melancòlic. La cançó es va convertir en un èxit mundial i va esdevenir un himne feminista a l’Estat espanyol i Amèrica Llatina. El clip vol reivindicar “la rebel·lia i la llibertat d’expressió des de la provocació”, segons el director, Salvador Sunyer, en un moment de retrocés en les llibertats a casa nostra.