El Temporada Alta, el festival d’arts escèniques que té lloc a la tardor a Girona i Salt, ha presentat un espot que és tota una declaració d’intencions. El protagonitza Amaia Romero, la guanyadora d’Operación Triunfo i representant d’Espanya a Eurovisió aquest any. La cantant interpreta “Soy rebelde”, una cançó que es va popularitzar l’any 1971 interpretada per Jeanette amb un aire melancòlic. La cançó es va convertir en un èxit mundial i va esdevenir un himne feminista a l’Estat espanyol i Amèrica Llatina. El clip vol reivindicar “la rebel·lia i la llibertat d’expressió des de la provocació”, segons el director, Salvador Sunyer, en un moment de retrocés en les llibertats a casa nostra.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019