Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Girona la Catosfera, un cicle de debats sobre tecnologia i Internet en català. Els periodistes Ariadna Oltra (TV3), Jordi Borràs (fotoperiodista), Neus Tomàs (eldiario.es) i Quico Sallés (ElMón.cat), moderats per Mariola Dinarès, van debatre divendres a la tarda sobre la tasca del periodisme al voltant de l’1 d’octubre i els esdeveniments polítics de la tardor passada.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019