Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

43 anys després de la mort de l’últim dictador espanyol, els qui el reivindiquen segueixen fent-se notar als carrers i a les càmeres de televisió.  “Televisió, manipulació”, “rojos, fills de puta”, “no enganyeu al poble” o “mentidera, cínica” són alguns dels improperis que manifestants feixistes van dirigir a la periodista Gloria Serra i a altres membres del programa “Equipo de investigación” de LaSexta aquest cap de setmana.

Eren participants a l’anomenada “Marcha de la Corona”, convocada per la Falange, una manifestació pels carrers de Madrid que es va desplaçar fins al Valle de los Caídos com a homenatge a la mort del seu fundador, el dictador José Antonio Primo de Rivera. L’equip de televisió estava gravant fragments de l’episodi “Los papeles secretos de Franco”, que s’emet aquest dimarts 20 de novembre, aniversari de la mort de tots dos dictadors espanyols.

El programa “Liarla Pardo” de la mateixa cadena va entrevistar el president de la Fundació Francisco Franco, Juan Chicharro. En preguntar-li sobre els aldarulls va contestar: “Són ‘pecatta minuta’ en comparació amb el que es veu a Catalunya o al País Basc”. Tot i això va afegir: “No estic d’acord que els insultin”.