Mèdia.cat va publicar la setmana passada un informe que analitza com els principals mitjans de comunicació catalans, espanyols i internacionals anomenen els dirigents independentistes empresonats i entrevista experts per determinar si se’ls pot anomenar “presos polítics”. El periodista Bernat Surroca, autor de l’informe, va ser al programa “Tot es mou” de TV3 per explicar les principals conclusions del text. TV3 va fer un recull d’algunes de les maneres com els mitjans anomenen els presos.

Podeu llegir l’informe complet aquí:

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Els presos independentistes són presos polítics?

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019