Mecenes Anuari 2018

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

La major part del finançament necessari per editar l’Anuari Mèdia.cat la vam obtenir, un cop més, a través d’una campanya de micromecenatge a Verkami, en què enguany hi van participar 374 persones i organitzacions i vam aconseguir 10.778 euros. A totes elles, moltes gràcies!

 

logo_barret-negre

Xavier Bergadà Panadés • Oriol de Balanzó • Laura Cortés • Elisenda Rovira Olivé • Enric Borràs Abelló • Pere Jané • Roser Reyner • Marta Arellano Canet • Santi Torres Rocaginé • Josep Àngel Guimerà i Orts • Ferran Casas i Manresa • Ramon Pérez Magrané • Eli Borreda Díaz • Anna Surinyach • Laia Quintà • Núria Doménech Costafreda • Marta Fernández de Piñar • Xavi Valls • Anna Jorquera Bordonau • Roser Martin • Lluís Olivé Bulbena • Oriol Cortacans • Rodolf Sanchez Ferrer • Roser Martin • Carmen Santiago • Pep Riera Casadesús • Maria Olivė i Jané • Maria Manyosa Masip • Pere Bou • Alexandre Planas Ballet • Ramir Calvo i Cubedo • Albert March Plana • M. Dolors Balañà Caroz • Marta Vilalta i Torres • L’Apòstrof • Alícia Monterroso Bastús • Bernat Corredó • Albert Font-Tarrés • Quim Borreda i Teresa Díaz • Quico Ràfols • Raül Flores • Anna Estebanell • Ramon Cases Pallarès • B. Sau • Magí Rovira Font • Jaume Domènech • Víctor Bonastra Contreras • Miquel López Ibàñez • David Gutiérrez • Vicent C. • Jordi Valls Fàbregas • Toni Borrell i Vila • Roger Palà i Balanyà • Laia Juan • Josep Oriol Font • Oriol Gabarró Castelltort • Gené&Bustins • Bàrbara Branco • Sònia Calvó • Júlia Taurinyà • Clara Garriga • Laura Fabregat • Rocio Pedrol • Elsa Hermida • Enric Rimbau • Alba Muntadas Olivé • Elisenda Laborda i Clopas – Joan Camp Fontcuberta • Elisenda Soriguera • Josep M Martí • Montse Clarà Gamell • Margarita Grabulós i Sabatés • Pep Valenzuela • Jordi Monfort • Àngel Camacho • Bruna Tribó • Àngels Córcoles i Pàmies • Humbert Valles • Anna Albet Palau • Andreu Ylla • Josep Blanch • Martí Urgell • Margarida Cleris Collelldemont • Glòria Valls Guerrero • Daniel Catafal Sanjuan • Mireia • Elisabet Puiggròs Alibés • Maria Benejam Berger • Juan Yustres • Jordi Camprubí • Francesc Gil-Lluch • Bernat Picornell Grenzner • Joan Badia i Pujol • Montse Bonet Bagant • Noguerals • Marc Grau Jr. • Aina Ibàñez i Roig • Marta Gil • Mercè Ràfols Sagués • Pablo Ortín Perpinyà • Laia Creus i Badia • Laia • Ramon Radó i Trilla • Marion Hohn • Sisco Garcia • Magdalena Oliver Ramon • Bernat Rovira • Lolo Garcia • Carla Benito • Oriol Rigola Díaz • Ruth Gumbau Velasco • Joan Badia • Pep Simó • Jordi Mestre • Pere Torné i Llach • Tomàs Garcia Espot • Miquel Andreu • Albert Villanueva • M. Bresolí • Joan Vila i Triadú • Enric Rodon • Núria Barnolas Noguer • Teresa Clota • Xavier C. • Eva Rosell Puig • Dolors Elias • Mireia Sans • Laia Soldevila • Adrià Serra • Aina Serra Julià • Arnau Esteban • Hug Tuyet • David Bassa • Aram Ramon i Perelló • Jordi Font • Jordi Moreno Romero • Marta Mayoral Roca • Maria del Mar Griera • Pep Medina • Josep M. Pijuan Utgés • Guillem Gas • Mònica Serrano Boira • Xavier Rio • Marta Andreu Rifa • M Antonia Cardona • Pep Canals • Judith Casaprima Sagués • Antoni de la Fuente • Laura Hurtado Matheu • Manuel Almiñana Vidal • Mercè Lara • Miquel Ramos • Ferran Castrillo • Antoni Cassany • Fermí Roqueta • Lídia Cordero Triay • Perxe-Priorat • Josep Maria Serra • Eduard Saura • Maria Carné Martorell • Josep Manuel Vidal-Illanes • Vanesa Rodriguez Berbel • Francesc Villacorta i Martí • Salvador Turull • Maribel Serra • lo Bernat del Serra • Franc Roig • Núria Ribó • Marisol Veres • Xavier Olivella Rigol • Jordi Vilardell Gómez • Antonio Rodríguez N. • Xavier Ortega Galan • Thomas Zannoni • Joan Sarola • Isidro Sánchez Sánchez • Enric Garcia Serrano • Guillamon • Família Olcinela • Pau Castillo • Maria Barrachina • Aitor Goñi • lsalatrev • ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) • Victòria Vives Vela • Joan Arenós • Teresa Cots • Rafa Xambó • Txema Navarro • Martí i Isona • Aina Torres Rexach • Lluís Borbón i Giménez • David Martínez Guarné • Josep Maria Aloy i Bosch • Jordi Borràs Abelló • Carme Verdoy • Xavi Rosiñol • Marc Vidal Juanola • Marta Ballesta Senabre • Albert Llobet Lorenzo • Jordi Pinyol Mercadé • Roger Sánchez • Montserrat Rovira Rafecas • Senyor G. • Jan Magarolas Guinovart • Neus Ràfols Garcia • Roger Tugas Vilardell • Enric Pinyol • Josep Planas Garriga • Jordi Còdol Montagut • Oriol Boada Pladellorens • Joaquim Muntané i Puig • Oriol Rocosa Girbau • Albert Garcia Catalan • Pau Ramon Montané • Albert Moreno Calvo • Núria Costa Brugué • Jordi Morell i Núñez • Martí Galí Tàpias • Marina Pladevall i Llumà • Carles Molina Rubio • Gerard Soler • Assumpta Triadó • Eduard X. Vendrell i Barata • Montserrat Campoy Mestres • Jordi Baltà Portolés • Josep M Salvador • Núria Radó • Francesc Vila Femenia • J. F. Escrihuela Niubò • Jesús Fernández • Roger Angela • Núria Jar • Mercè Marsal i Puig • Francesc Uribe • Roser Vilalta • Oscar Sisteré • Manel Novo i Canyelles • Begonya • Suso López i Sonia Herrera • Ferran Moreno Garcia • Albert Juhé Lluveras • Tai • Marc Parera Argerich • Begoña Gómez Díaz • Ildefons Checa • Carme Olivé • Ana González Núñez • Núria Ferran Ferrer • Joan Morales i Morera • Ricard Aymerich • Pau Ca Al • Eduard Miguel Costal • Joan Josep Isern • Koldo Lew • Jordi Pascual Mollá • Humbert Roma de Asso • Arnau Guardiola Ponti • Roger Guimerà • Carles Singla • Lluc Salellas i Vilar • Carla Roca Bayón • Miquel Saumell Santaeugènia • Matilde Gordero • Tàlia González Collantes • Laia Martí • Joan Manuel Tresserras • Alice Chaplin Scott • Sergi García Hornos • Jordi Palou • Carles Alcalà Ruiz • Francesc Mateu • Darina Millán • Mireia Domènech i Bonet • Joaquim Estarlí • Ernest Argelés i Casademont • Albert Mercadé Massó • Juan Carlos Lorenzo Roldan • Anco Romaguera • Esther Roig • Anna Manso • Andreu Merino Vives • Xavier Martí i Torrent • David Meseguer • Jordi Martí • Pep Centelles • David Esteve • Miquel Carrillo Ponce • Maurici Capdet Mateu • Albert Grané • Col·lectiu Joan Morral • Marta Cots Sastre • @olgalac • Jordi Gasulla i Flavià • Salvador Duran Pou • Jordi Fortuny • Jose Serra Torres • Jaume Ribas • Aïna Munné Bertran • Anna Clua