Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Les pressions i amenaces dels gestors del Mercat del Pla de Lleida a una periodista del Segre són el nou cas de la darrera setmana al Mapa de la Censura. També hi hem publicat una actualització de les prohibicions de la Junta Electoral a TV3, que va emetre un nou auto contra l’etiqueta ‘prisis pilítics’.

La Junta Electoral prohibeix a TV3 dir «presos polítics» i considera la manifestació de Madrid un acte partidista

AMPLIACIÓ (5-4-19) La JEC emet un nou auto contra l’ús de l’etiqueta «prisis pilítics» emprada pel programa Preguntes Freqüents de TV3 i amenaça amb sancions la cadena pública si torna a referir-se als presos independentistes com a presos polítics. La sentència arriba després d’una nova denúncia del PP.

Més informació:

  • La JEC prohíbe a TV3 usar la expresión ‘prisis pilítics’ y amenaza con un expediente sancionador (La Vanguardia)

El Segre denuncia pressions dels gestors del Mercat del Pla de Lleida perquè no publiquin una notícia

Categoria verda: pressions, censura o “autocensura” a periodistes o mitjans de comunicació

3-4-19 El diari Segre ha denunciat pressions i amenaces per part dels nous gestors del Mercat del Pla de Lleida per tal d’impedir que publiquessin que l’obertura de l’espai comercial s’ajornava per problemes amb el contracte. Els gestors van amenaçar la periodista que redactava la notícia i van avisar que desmentirien tot el que publiqués i l’acusarien d’haver-s’ho inventat. Finalment el diari publica la informació.