Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El diari basc Gara ha llançat una campanya per aconseguir més persones subscriptores, amb el lema “Subscriu-te al futur”. El vídeo (aquí, la versió en castellà subtitulada en euskera) apel·la a persones crítiques i compromeses perquè es facin subscriptores de la publicació. Les imatges fan referència a conflictes socials i polítics recents -com l’1 d’octubre- i a la manipulació informativa exercida per alguns mitjans de comunicació.

D’aquesta manera, Gara intenta afrontar el pagament de 3 milions d’euros imposat per Baltasar Garzón, que els editors qualifiquen d'”espoli”. El diari haurà d’assumir el deute amb la Seguretat Social d’Egin, una capçalera que el mateix magistrat va clausurar l’any 1998 de forma il·legal.

Periodistes del País Basc i internacionals -entre els quals, el Grup de Periodistes Ramon Barnils, editor de Mèdia.cat- van signar un manifest de suport al diari.