El periodista d’El Cugatenc Jordi Pascual reitera que el 21 de febrer es trobava treballant com a informador i que la seva imputació no s’aguanta per enlloc. Ho va manifestar a la sortida dels jutjats on va ser citat a declarar dimecres, després que l’imputessin per un delicte de desordres públics durant el tall a les vies de l’estació de Sant Cugat del Vallès en la vaga general del 21-F, que ell va cobrir per al mitjà on treballa, segons afirma, degudament identificat.

La imputació d’un periodista que cobria el 21-F, al Mapa de la Censura

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019