Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Els lloguers a les tres capitals dels Països Catalans han continuat a l’alça els darrers cinc anys. Si bé els districtes on llogar un habitatge és més car són els més cèntrics o històricament benestants, l’augment de preus més pronunciat ha estat en barris perifèrics.

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Feu clic a la imatge per ampliar-la.

Aquest contingut va aparèixer originalment el febrer de 2019 a l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics, una publicació que posa llum a temes que els mitjans de comunicació corporatius van passar per alt durant el 2018 i que reflexiona sobre el tractament informatiu de fets destacats. Descobreix-ne la resta de continguts i com aconseguir-lo.