Dos agents de la secreta van amenaçar i perseguir un periodista que gravava com el fill del ministre de l’Interior i vicepresident italià, Matteo Salvini, es divertia en una moto d’aigua de la policia. Els agents van intentar evitar que es gravessin les imatges.

El fill del ministre, Federico, va pujar en una moto d’aigua de les forces de l’ordre per passar-s’ho bé a la platja, a la localitat de Milano Marittima, a la regió d’Emilia-Romagna, on la família passava un parell de dies de vacances. Salvini s’havia fotografiat abans amb agents de la policia i amb la moto d’aigua, i després el seu fill va pujar a passejar amb el vehicle.

Les imatges, publicades pel diari La Repubblica, han causat molta polèmica a Itàlia. Salvini ha rebut crítiques i peticions de dimissió per haver utilitzat un recurs públic per a l’oci del seu fill. “Els mitjans de les forces de l’ordre serveixen per garantir la seguretat de tots i no per divertir els parents dels ministres. És inacceptable”, va afirmar el diputat del Partit Demòcrata, Emanuele Fiano, segons recull La Vanguardia.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.