Aprofitem el descans estiuenc per proposar-vos una selecció dels més de 300 articles d’opinió, anàlisis de tractament mediàtic, informes i altres continguts que hem publicat durant aquest darrer curs a Mèdia.cat.

Les properes setmanes d’agost podreu seguir a les xarxes socials (Facebook i Twitter) de Mèdia.cat una sèrie de continguts per temes amb l’etiqueta #EstiuMèdiacat, on cada dia us proposarem un tema diferent per reflexionar.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

De moment, a sota hi trobareu els continguts més vistos durant aquest curs al nostre web. Allò que determina quins textos són els més llegits és sovint una combinació de diversos factors, a banda de la qualitat del text o l’originalitat de l’enfocament: en quin dia o hora es publica, si el titular ‘enganxa’, de quina manera es difón a les xarxes socials, etc. Aquesta és una manera com una altra de fer una selecció d’articles, que per força deixa fora altres temes molt treballats o d’interès. Us convidem a llegir-los i a seguir navegant pel nostre web:

Fins quan, Rahola?

À Punt ha entès res del que va passar ahir a València?

Jo no estic ‘acabant amb’ el planeta

 

Les “perles” de Susanna Griso, premiada per l’Ajuntament de Barcelona

La vaga més gran de la història de la humanitat

Sis temes clau que els mitjans estan obviant sobre la vaga de taxis

Si no fos pel Mercadona seria “brutal”

“Sou com Salvini!”

Els presos independentistes són presos polítics?

Reflexions sobre el tancament de ‘Jornada’, en l’aniversari del número u

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.