Qui són els amos de la informació? Quines són les principals fonts d’ingressos dels mitjans de comunicació públics i privats? Qui decideix què és notícia i què no ho és? El programa La qüestió d’À Punt Mèdia va estrenar temporada divendres passat abordant la qüestió del dret a la informació, l’ecosistema comunicatiu valencià i la dieta comunicativa dels valencians i les valencianes. El programa vespertí de la televisió pública valenciana va oferir debats, reportatges i reflexions sobre les relacions entre el poder, els diners i la informació.

L’espai va comptar amb la participació de diversos periodistes i experts, com l’exdirector d’El Mundo David Jiménez, autor del llibre El Director, la periodista Rosa Maria Calaf o el creador de Maldito Bulo Julio Montes.  També va comptar amb una connexió amb la coordinadora de Mèdia.cat, Elisenda Rovira, que va parlar de projectes de l’Observatori com l’Anuari dels Silencis Mediàtics i el Mapa de la Censura.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.