Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

Qui són els amos de la informació? Quines són les principals fonts d’ingressos dels mitjans de comunicació públics i privats? Qui decideix què és notícia i què no ho és? El programa La qüestió d’À Punt Mèdia va estrenar temporada divendres passat abordant la qüestió del dret a la informació, l’ecosistema comunicatiu valencià i la dieta comunicativa dels valencians i les valencianes. El programa vespertí de la televisió pública valenciana va oferir debats, reportatges i reflexions sobre les relacions entre el poder, els diners i la informació.

L’espai va comptar amb la participació de diversos periodistes i experts, com l’exdirector d’El Mundo David Jiménez, autor del llibre El Director, la periodista Rosa Maria Calaf o el creador de Maldito Bulo Julio Montes.  També va comptar amb una connexió amb la coordinadora de Mèdia.cat, Elisenda Rovira, que va parlar de projectes de l’Observatori com l’Anuari dels Silencis Mediàtics i el Mapa de la Censura.