Collint de mans dels jutges els millors fruits dels sumaris –secrets–, barrejant-los amb ingredients d’origen basc i cuinant-los al forn de llenya en els mitjans de comunicació, s’obtenen els titulars de portada que serviran d’adob per alimentar el relat de la violència a Catalunya i la implantació del 155. Així va explicar ahir un gag de Polònia, el programa d’humor polític més longeu de TV3, el paper dels grans mitjans de comunicació de l’Estat espanyol en la criminalització del moviment independentista.

“Els nostres periodistes recullen a mà les millors filtracions judicials acabades de caure del jutge”, deia un Pedro Sánchez satisfet, veient com Ana Rosa Quintana i Susanna Griso feien la seva feina. “Mmm… Fa olor de terrorisme madurat al sol. Bé, a l’ombra”, seguien. Amb els titulars obtinguts, “abonava el terreny” per aplicar el 155 i la llei de seguretat nacional.

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.