Les agressions a periodistes, a À Punt Mèdia

 

El periodista Joan Canela, redactor del Mapa de la Censura de Mèdia.cat, va ser divendres al programa La Qüestió de la televisió pública valenciana. L’espai va abordar les agressions a periodistes a Catalunya durant la primera setmana de protestes contra la sentència del Tribunal Suprem.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.