El govern autoproclamat de Bolívia amenaça periodistes de cometre “sedició”

Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

 

“Els periodistes, bolivians o estrangers, que estan causant sedició al nostre país hauran de respondre a la llei boliviana”, va afirmar aquest dijous la ministra de Comunicacions del govern autoproclamat de Bolívia, Roxana Lizárraga.

Diverses organitzacions periodístiques han rebutjat les declaracions de la ministra. Les denúncies d’atacs a la premsa s’han multiplicat enmig dels disturbis que es registren a diverses ciutats de Bolívia des del passat 20 d’octubre, amb la posterior renúncia d’Evo Morales i l’autoproclamació de la senadora Jeanine Áñez com a presidenta provisional.

Abans de ser nomenada ministra, Roxana Lizárraga era periodista de ràdio i televisió i una reconeguda opositora al govern d’Evo Morales.