El govern autoproclamat de Bolívia amenaça periodistes de cometre “sedició”

 

“Els periodistes, bolivians o estrangers, que estan causant sedició al nostre país hauran de respondre a la llei boliviana”, va afirmar aquest dijous la ministra de Comunicacions del govern autoproclamat de Bolívia, Roxana Lizárraga.

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Diverses organitzacions periodístiques han rebutjat les declaracions de la ministra. Les denúncies d’atacs a la premsa s’han multiplicat enmig dels disturbis que es registren a diverses ciutats de Bolívia des del passat 20 d’octubre, amb la posterior renúncia d’Evo Morales i l’autoproclamació de la senadora Jeanine Áñez com a presidenta provisional.

Abans de ser nomenada ministra, Roxana Lizárraga era periodista de ràdio i televisió i una reconeguda opositora al govern d’Evo Morales.

Un dels principals projectes de Mèdia.cat és l’Anuari dels Silencis Mediàtics, que treu a la llum temes silenciats pels mitjans de comunicació i que es finança gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

#AraMésQueMai, ens hi ajudes?

Ves a Verkami Anuari Mèdia.cat 2019

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.