Aquest dijous al vespre vam fer la primera xerrada del cicle de #ConversesMèdiacat amb la periodista Alba Sidera, corresponsal a Roma i especialitzada en moviments d’extrema dreta i anàlisi política.

Sidera és sòcia del Grup Barnils i col·laboradora de Mèdia.cat, on els seus articles sobre extrema dreta, política i discurs d’odi a Itàlia i les seves connexions amb l’Estat espanyol desperten sempre molt d’interès. Va publicar el 2020 Feixisme Persistent. Radiografia de la Itàlia de Matteo Salvini, dins la col·lecció “Periodistes” del Grup Barnils i l’editorial Saldonar. Recentment també ha entrevistat la periodista nord-americana Amy Goodman dins del dossier dedicat a com s’ha d’informar de l’extrema dreta dins de l’Anuari Mèdia.cat 2020.

De tot plegat en vam parlar aquest dijous en una conversa moderada per la periodista Elisenda Rovira, que podeu recuperar en aquest vídeo.