El proper dimecres, 28 d’abril, presentem en un acte obert al públic el nou Mapa de la Censura de Mèdia.cat, un projecte que des de l’any 2015 documenta els atacs a la llibertat d’expressió i el dret a la informació a periodistes i ciutadania als Països Catalans.

El Mapa comptarà amb un portal web totalment renovat, una millor organització de les dades i canvis en la classificació dels incidents. L’objectiu és fer-lo més clar, accessible i útil a l’hora de denunciar vulneracions de drets i de proporcionar informació a periodistes i activistes que treballin en aquest àmbit.

Tots els detalls de la renovació, així com el balanç que fem de la situació de la llibertat d’expressió i d’informació als Països Catalans, els donarem a conèixer dimecres 28 a les 7 de la tarda, a la Lleialtat Santsenca de Barcelona. A l’acte comptarem amb el testimoni de la periodista Elise Gazengel i la poesia de Blanca Llum Vidal.

Degut a les restriccions sanitàries, cal inscriure-s’hi prèviament omplint aquest formulari: