Aquest article va ser publicat fa més d'un any. La informació que hi apareix fa referència a la data de publicació.

El proper dimecres, 28 d’abril, presentem en un acte obert al públic el nou Mapa de la Censura de Mèdia.cat, un projecte que des de l’any 2015 documenta els atacs a la llibertat d’expressió i el dret a la informació a periodistes i ciutadania als Països Catalans.

El Mapa comptarà amb un portal web totalment renovat, una millor organització de les dades i canvis en la classificació dels incidents. L’objectiu és fer-lo més clar, accessible i útil a l’hora de denunciar vulneracions de drets i de proporcionar informació a periodistes i activistes que treballin en aquest àmbit.

Tots els detalls de la renovació, així com el balanç que fem de la situació de la llibertat d’expressió i d’informació als Països Catalans, els donarem a conèixer dimecres 28 a les 7 de la tarda, a la Lleialtat Santsenca de Barcelona. A l’acte comptarem amb el testimoni de la periodista Elise Gazengel i la poesia de Blanca Llum Vidal.

Degut a les restriccions sanitàries, cal inscriure-s’hi prèviament omplint aquest formulari: