Parir en pandèmia, amb Alba Carreres, Lucía Alcaraz i Elena Navarro

Conversa inclosa dins el cicle #ConversesMèdiacat on presentem diferents temàtiques incloses a l’Anuari Mèdia.cat 2020. En aquest cas l’Elena Navarro, autora del reportatge “Parir en pandèmia: una retallada als drets de les embarassades” inclòs a l’Anuari, conversa amb l’Alba Carreres, periodista de Criar.cat, presentadora del programa “Criar bé” de Rac1 i testimoni del reportatge; i la Lucía Alcaraz-Vidal, llevadora, coordinadora del projecte Centre de Naixements Hospital Germans Trias – ASSIR Metropolitana Nord, sòcia fundadora de Néixer a Casa SL i testimoni del reportatge.

Aquí podeu llegir una crònica escrita de la conversa:

“La retallada als drets reproductius durant la pandèmia és un tema que incomoda”

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.