Mecenes Anuari 2021

La major part del finançament necessari per editar l’Anuari Mèdia.cat el vam obtenir, un cop més, a través d’una campanya de micromecenatge a Verkami, en què enguany hi van participar 351 persones i organitzacions i vam aconseguir 12.080 euros. A totes, moltes gràcies.

 

 

@Massagran9 – @Senyor_G – 3Aferré – 5 Sentits – Abel Maruny I Sales – Abelard Rodríguez i Llàcer – Adrià Serra – Àfrica VG – Aina Ibàñez i Roig – Aina Milà Solé – Aina Torres Rexach – Aitor Goñi – Alba Muntadas i Olivé – Albert Avilés – Albert Balanzà – Albert Cuesta i Zaragosí – Albert Font-Tarrés – Albert Homs – Albert Juhé Lluveras – Albert Llobet Lorenzo – Albert Mercadé Massó – Albert Papell i Garcia – Alea Ardanuy Agulló – Àlex Cristià – Ana González Núñez – Anabel Muñarch – Andreu Carpi – Andreu Merino – Andreu Ylla – Anna Ayala Alcalà – Anna Díez – Anna Estebanell – Anna Palou Soé – Anna Pifarré – Antoni de la Fuente Sanchez – Antoni March Mascaró – Antonio Rodríguez N. – Araceli Caballero – Arnau – Arnau Esteban Miralles – Arnau Guardiola Ponti – Arnau Lleonart – Asier Katalan – Bartomeu Cases – Begoña Gómez – Bel Bordes Castells – Bernat Picornell Grenzner – Bernat Serna – Berta Castaño Tordera – Campmany – Candela Ollé – Carla Benito – Carles Alcalà Ruiz – Carles Benítez i Baudés – Carles Guinart – Carles Molina – Carles Singla – Carlos Baraibar – Carme Badia Altès – Carme Olivé – Carme Verdoy Torra – Carmen S. García-Lajara – Cesc C. – Cristina Díaz Almanza – Dani Gómez-Olivé i Casas – Dani M – Dani Molina – David Bassa Cabanas – David Esteve i López – David Meseguer – Dolors Roig Cascalló – Eli Borreda i Díaz – Elisenda Laborda Clopas – Elisenda Rovira i Pere Jané – Elisenda Soriguera – Empar Marco – Enric Borràs – Enric Garcia – Enric Murillo – Enric Rodon i Lara – Eric del Arco Cristià – Estela Busoms i Gonzàlez – Ester Comellas – Esther Roig – Esther Santos d’Esplugues – Eulàlia Bullich – Família Olcinela – Fermí Roqueta – Ferran Casas – Ferran Quintana Segura – Francesc Gil-Lluch – Francesc i Xela – Francesc Mateu i Hosta – Francesc Ràfols – Francesc Uribe – Francesc Villacorta Martí – Frederic Giráldez – Fruita amb Justícia Social – Gabriel Boichat – Gabriela Casals Roig – Gené-Bustins – Glòria Piera – Guillamon – Helena Castellà – Helena Verdoy Torra – Humbert Roma de Asso – Ildefons Checa – Imma Prats – Isaac Peraire Soler – Isidro Sánchez Sánchez – J. M. Vidal-Illanes – J. Mestre – Jan Magarolas Guinovart – Jaume Barrull – Jaume Bech Rustullet – Jaume Casals “Tai” – Jaume Serna – JepEnri – Jesús Fernández – JF Escrihuela Nuibò – jllobet – Joan – Joan Aliberas – Joan Bussé i Artigas – Joan Josep Isern – Joan Maymó – Joan Rusiñol Ruiz – Joan Soto Riera – Joan Vila i Triadú – Joana Soto Merola – Joaquim Estarlí Sànchez – Joaquim Muntané – Joaquim Sales – Jordi Baltà Portolés – Jordi Borreda Díaz – Jordi Bosch i de Borja – Jordi Cuixart – Jordi i Núria – Jordi Martí – Jordi Monfort – Jordi Muntaner Mas – Jordi Pascual Mollá – Jordi Pinyol Mercadé – Jordi Pueyo Tapias – Jordi Serratosa – Jordi Vilardell Gómez – Jordina Arnau – Jordina Freixanet – Josep Angel Guimerà Orts – Josep Blanch – Josep Casadellà i Turon – Josep Farré i Carabasa – Josep Llurba – Josep Maria Serra – Josep Monserrat – Josep Oriol Font – Josep Riera Casadesús – Juan Yustres – Judith Casaprima Sagués – Juli Puignou Montal – Júlia Granell – Jvalles – Koldo Lew – Laia Alsina Garrido – Laia Soldevila – Laura Cortés – Laura Grossi Garriga – Laura Pinyol – Lídia Cordero Triay – Lluís Galbany – Lluís Perarnau – Lluís Rodon – Lolo Garcia – Loreto Pané Oromí – M. Dolors Balañà Caroz – Magdalena Oliver Ramon – Manel Novo – Manuela Espasa Benlloch – mapujols – Marc Colomer – Marc Ordinas i Llopis – Marc Riera i Morató – Marc Samper Seró – Marc Serena – Marc Tarín i Martí – Marc Vidal Juanola – marc0s – Margarita Grabulós – Maria Benejam Berger – Maria Irene – Maria Manyosa – Maria Olivė Jané – Maria Pascual – Marina Díaz Jurnet – Marina Pladevall Llumà – Marina Tudela – Marion Hohn – Marisol Veres – Marta Andreu – Marta Ballesta Senabre – Marta Leon Rios – Marta Vilalta i Torres – Martí Galí Tàpias – Martí Magrinyà Poblet – Martí Urgell – Maurici Capdet Mateu – MBT – Mercè Ràfols – Miquel Andreu – Miquel Saumell Santaeugènia – Mireia Pérez Carretero – Mònica Serrano Boira – Montse Bonet Bagant – Montse Majench – Montse Puigdemont – Montse Santolino – Montseramez – Montserrat Emperador Badimon – Montserrat Rovira Rafecas – Montserrat Torra – Natàlia Sànchez Dipp – Neus Bonet Bagant – Neus Ràfols Garcia – Neus S. – Nil Codina – Nil i Laia Casals – Nokto kaj Nebulo – Núria Domenech Costafreda – Nuria e Irene Valles Rosello – Núria Olvera i Ripoll – Núria Pineda – octuvre.cat – Olga Prat i Plans – Oriol – Oriol Boada Pladellorens – Oriol Brau Castel – Oriol Gabarró – Oriol Lladó – Oriol Rigola Díaz – Oriol Rocosa Girbau – Oriol Serna – Oscar Ripol – Òscar Sisteré Saureu – Pau Ramon Montané – Pep Canela – Pep Valenzuela – PepCanals – Pere Miquel Campos – Pilar Clotet – Plujademais – Pol Baraza Curtichs – Quim Jubert – Raimon Forn – Raimon Serna – Ramir Calvo Cubedo – Ramon Cases Pallarès – Ramon Radó – Raquel Gonzàlez Cardona – Raül Flores Herranz – Ricard Aymerich – Ricard de la Vega – Rodolf Sanchez Ferrer – Roger Angela i Gambús – Roger Palà – Roger Sánchez – Roger Tugas Vilardell – Rosa Obradors – Roser Martin – Roser Noguer – Rubén Bujalance – Ruth Gumbau Velasco – Salvador Balcells – Salvador Garcia-Ruiz – Santi Pujós – Santi Torres Rocaginé – Sara González – Sara Montesinos – Sergi Franch i Segarrès – Sergi Molina – Sergi Rovira – Sol Ortega – Sònia Calvó Carrió – Sònia Ferrer – spaniard – Susanna Subías i Josep Maymó – Teo Vidal I Sol – Teresa Cots – Tomàs Garcia-Espot – Tomàs Manyosa – Toni Borrell – Torné-Fisa – Txomin – Víctor Jiménez – Víctor Martínez Pés – Víctor Yustres Santiago – Victoria Gil – Virginia Domínguez – Xavi Rossinyol – Xavi Valls – Xavier – Xavier de Gispert Zegrí – Xavier Olivella Rigol – Xavier Ortega i Galan – Ximo Blasco

Deixa un comentari

El teu correu-e no serà publicat.

Mèdia.cat guardarà el teu nom, correu electrònic i missatge per a poder fer un seguiment dels comentaris en el lloc web. Si vols més informació, llegeix la nostra política de privacitat i cookies.