Captura de pantalla de l'entrevista de Gemma Nierga a Ignacio Garriga, de Vox, al programa "Cafè d'idees"

VÍDEO I Gemma Nierga posa en evidència les contradiccions del líder de Vox

La periodista Gemma Nierga rebat el líder de Vox, Ignacio Garriga, assenyalant-li les contradiccions del seu discurs. En una entrevista al programa de La 2 "Cafè d'idees", la periodista li retreu que es negui "a reconèixer al col·lectiu LGTBI" i, en canvi no personalitzi les persones migrants i les tracti com a col·lectiu.

Per què ens costa parlar de quan no estem bé? | GatPerLlebre

Què passa quan no ens sentim bé, quan tenim algun tipus de malestar psíquic o emocional? Tenim referents per saber què ens està passant? Tenim normalitzat parlar-ne? Quin és el paper dels mitjans en tot això? Parlen prou de salut mental? Ho fan d’una manera que ens sigui propera?
Xerrada sobre imaginaris mediàtics LGTBI+ amb Virginia Villaplana, Jorge Gonzalo, Amparo Huertas i Víctor Yustres.

VÍDEO | Com els mitjans han donat visibilitat a les persones LGTBI+?

Quins imaginaris mediàtics hi ha sobre el món LGTBI? Com es representa el col·lectiu als mitjans de comunicació, en la ficció i en l'art? En van parlar a la xerrada online "Imaginaris mediàtics LGTBI+" del Màster en Comunicació LGTBI (InCom-UAB), en què hi va participar el periodista col·laborador de Mèdia.cat Víctor Yustres.
Conversa sobre Colòmbia a Instagram amb Maria Manyosa, Edilma Prada, Berta Camprubí i Mar Romero.

Colòmbia. Informar sense criminalitzar, amb Edilma Prado, Mar Romero, Berta Camprubí i Maria Manyosa

Què està passant a Colòmbia? Com ho estan tractant els mitjans de comunicació colombians, internacionals i del nostre país? N'hem parlat amb les periodistes catalanes a Colòmbia Mar Ramos i Berta Camprubí, amb la periodista colombiana i directora del mitjà Agenda Propia Edilma Prada, i amb la membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i de la Taula Catalana per Colòmbia Maria Manyosa.

Parir en pandèmia, amb Alba Carreres, Lucía Alcaraz i Elena Navarro

Nova edició de les #ConversesMèdiacat amb Alba Carreres, periodista de Criar.cat, i Lucía Alcaraz-Vidal, llevadora i coordinadora del projecte Centre de Naixements Hospital Germans Trias, moderada per la periodista Elena Navarro, autora del reportatge "Parir en pandèmia: una retallada als drets de les embarassades" de l'Anuari Mèdia.cat 2020.