El 100% de les dones refugiades arribades amb l'Aquarius han patit violència sexual. Imatge: À Punt Mèdia.

Les dones refugiades, a la secció antisexista d’À Punt Mèdia

El 100% de les dones refugiades que van arribar amb el vaixell Aquarius a València han patit violència sexual. En parlava ahir l'informatiu vespre d'À Punt Mèdia a la secció "El clau igualitària", que cada dijous tracta de "desmuntar el sexisme i la discriminació de gènere que ens envolta de manera absolutament normalitzada".

Montoro, al Congrés: “Si no li agrada TVE, canviï de canal”

Davant les crítiques pel bloqueig del PP a la renovació de la cúpula de RTVE i pels casos de manipulació denunciats pels propis treballadors de la televisió pública, el ministre espanyol d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, ha respost a una diputada de Podemos que, si no li agrada el que emet TVE, pot canviar de canal.

El “No em toquis!” d’una reportera als aficionats del Barça

La reportera del Canal + francès Marina Lorenzo va patir assetjament per part d'un grup d'aficionats blaugranes en cobrir la final de Copa del Rei entre el Sevilla i el Barça. La periodista esportiva cobreix habitualment partits de futbol, però en aquest cas va haver d'advertir als aficionats que no la toquessin i que la deixessin treballar en repetides ocasions.